Wintercompetitie Categorie 9

Let op: je kunt per keer, één deelnemer inschrijven, dit i.v.m. de registratie van de stuurbordjes en de chips.
Wil je meer personen inschrijven? Doorloop dan vaker de inschrijfprocedure.

Wintercompetitie Categorie 9

Heren geboortejaar 1980 t/m 1989

Nog volop startplaatsen beschikbaar

€ 5,00

Deze barcode vind je rechtsonderaan op je pas of licentie (zie voorbeeld)* Verplichte velden

Inschrijven voor één of meerdere Veluwse MTB Wintercompetitie wedstrijden is eenvoudig. Wel is een basislidmaatschap KNWU of een NTFU lidmaatschap verplicht om mee te mogen doen. Indien je (nog) geen lid bent van de KNWU of NTFU kun deze bij de KNWU of de NTFU aanvragen of via je eigen vereniging. De licentie is één jaar geldig t/m 31 december 2019. De kosten voor het KNWU basislidmaatschap bedragen € 11,50 via een vereniging of € 23,00 rechtstreeks via de KNWU (1 jaar). Het lidmaatschap voor de NFTU is € 38,50 (1 jaar).
De deelnemer is verplicht zich te legitimeren voor aanvang van de wedstrijd met zijn KNWU of NTFU pasje of voor de NTFU via de Fietssport App (Mijn Scan + Go pas), danwel een mail te overleggen van de KNWU of NTFU waarin is aangegeven dat de deelnemer een basislidmaatschap bij de KNWU of een lidmaatschap bij de NTFU heeft afgesloten.

Deelnemers die slechts één wedstrijd willen meerijden kunnen beter kiezen voor een KNWU daglicentie (alleen geldig op de wedstrijddag). Een daglicentie kost € 5,-.

* De organisatie behoudt zich het recht om een wedstrijd op een andere datum te houden dan wel af te gelasten.